Mindent megteszünk, hogy Ön a tökéletes otthont megtalálja

Rólunk

Az ADER-EXAKT-BAU Kft 2015-ben azzal a céllal jött létre, hogy a növekvő építőipari tevékenységben részt vegyen, mint generál, mint pedig alvállalkozóként az ország egész területén, azonban építési szaktudásunk évtizedes múltra tekint vissza.

Munkáink között szerepelt a Nagykanizsai készenléti Rendőrség csőszerelési munkái. Többek között a fűtést, vizet és szerelvényezést mi végeztük el a közel 240 helyiségből álló épületegyüttesben.

Emellett a Nagykanizsai Készenléti Rendőrségnél burkolási feladatokat végeztünk el.

Ezen munkával párhuzamosan több projektben épületgépészeti feladatokat láttunk el.

Többek között:

  • Balatonfűzfő Szennyvíztisztító telep épületgépészet technológiai korszerűsítése

  • Tapolcai Szennyvíztisztító telep épületgépészet technológiai korszerűsítése

  • Kaposvár Aréna épületgépészeti ( csőszerelési és légtechnikai munkái)

  • Kaposvár Színház épületgépészeti munkái

.

Mindezek mellett főbb tevékenységünk a lakó és társasházak generálkivitelezése.

Generálkivitelező projektünk a Balatonlelle Orgona utca Tárasház építése, ahol 11 „okos lakás” kerül kialakításra a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával.

Jelenleg cégünk megközelítőleg állandó 20 főt foglalkoztat, akik között találhatók magasépítő technikusok, csőhálózat szerelők, kőművesek, burkolók, festők, ácsok. Emellett folyamatos és szoros kapcsolatot ápolunk több alvállalkozó csapattal, mellyel létszámunk szükség esetén jelentősen bővíthető.

Emellett vállalkozásunk rendelkezik kivitelezői felelősségbiztosítással, mellyel egy plusz garanciát is adunk megrendelőinknek.